Розвиваємо, експериментуємо, формуємо

Альберт Ейнштейн свого часу казав, що треба не вчити учнів, а створювати умови, в яких вони зможуть навчатися. У нашій школі №3-колегіумі створені такі умови, що кожна дитина може успішно розвивати свій творчий потенціал, експериментувати, формуватися як особистість.
Хто такий сучасний вчитель? Це - і художник, який робить світ яскравим, і композитор, який наповнює його звуками любові, і лікар, який зцілює душу людини.
Саме такими є «вчителі-початківці» школи №3-колегіуму, які минулого тижня ділилися своїми творчими знахідками та майстерністю. У своїй роботі педагоги систематично та успішно використовують навчальні 3D відео, віртуальні подорожі, інтерактивні завдання. Під час уроків діти залучаються до різних форм роботи. Вчителі успішно працюють з освітніми ресурсами Phet, Wordwall, Matific, Mozaweb, Learningapps.

 


Місячник педагогічної майстерності вкотре показав великий творчий потенціал учителів та вміння працювати згідно з сучасними освітніми вимогами. Кожен мав можливість не тільки поділитись власними напрацюваннями з колегами, а й запозичити щось нове, сучасне, цікаве.

Прес-центр школи №3-колегіуму