День безпечного Інтернету

9 лютого 2021 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”. Цей День має на меті просування безпечного та позитивного використання цифрових технологій, особливо дітьми та молоддю.

 

Так, у школі №3-колегіумі проведено ряд заходів, спрямованих на просвітницьку роботу серед учнівського середовища щодо безпечного використання мережі Інтернет. Для 9-х класів була проведена інформаційна бесіда «Вирушаємо за покупками». Дев’ятикласники дізнались хто зробив першу онлайн-покупку, а також обговорили позитивні та негативні сторони онлайн-шопінгу. Учні 8-х класів взяли участь у challenge «Обіцянка», який мав на меті пригадати правила безпечного інтернету. Учні 6-Б класу традиційно підготували для учнів початкової школи виступ, під час якого розповіли про користь Інтернету, а також про ризики, які на нас чекають у всесвітній мережі.

  

У початкових класах учні виготовляли моделі ноутбуків (4-А клас), та ліпили з пластиліну комп’ютерні віруси (3-В клас).

Із захопленням учні 4-Б класу під керівництвом вчителя Маценко Н.В. створити художню галерею-виставку "Наш безпечний Інтернет".

 

Протягом заходів учні були ознайомлені з правилами поводження в Інтернеті, отримали відповіді на питання, які їх цікавили найбільше та зробили висновок, що від кожного з нас залежить наша безпека в онлайн просторі.

Прес-центр школи № 3-колегіуму