ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ КОНКУРСУ!

Щороку в нашій країні проводиться Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, щоб вшанувати творчу спадщину Великого Кобзаря та виявити творчо обдаровану молодь, продовжувати розвивати її потенціал, виховувати у молодого покоління повагу до мови і традицій свого народу.
Учителі української мови та літератури школи №3-колегіуму приділяють належну увагу всім свої учням задля підвищення їхньої грамотності та розвитку творчих здібностей. Але й знаходять охочих працювати більше в царині рідної мови. Саме такі діти беруть участь в конкурсах і здобувають свої перші перемоги.

    
Гончаренко Єлизавета, учениця 5-Б класу, виборола перше місце у міському конкурсі серед своїх ровесників, Шульга Анастасія посіла друге місце серед десятикласників (учитель Жанна Шевченко). Малишевський Веніамін, учень 7-Б класу, отримав третє місце (учитель Світлана Волошина). Учениця 8-А класу Волошина Анастасія та учениця 9-А класу Денисенко Вікторія, яких підготувала Світлана Павлик, посіли треті місця у конкурсі.
Пройдуть роки – наші діти закінчать навчальний заклад. Але їхні перемоги у конкурсах і олімпіадах стануть місточком до успішного подальшого життя. Тому зичимо їм усім успіху і нових перемог!

Прес-центр школи №3-колегіуму