День здоров’я

 
Традиційно на початку нового навчального року колегіанти проводять День здоров’я, який цього тижня співпав з початком Олімпійського тижня. Олімпійський тиждень – спортивно-видовищний захід, спрямований на популяризацію спорту, здорового способу життя та олімпійського руху. «Здоров’я – це ще не все, але все інше без нього – ніщо» – так говорить народна мудрість. Проблема збереження здоров’я належить до тих глобальних проблем, вирішення яких зумовлює подальший розвиток суспільства.

 
Саме тому школа №3-колегіум працює у напрямку формування у дітей засад здорового способу життя, намагається допомогти їм оволодіти необхідними знаннями, здобути певні вміння та навички, які сприятимуть їхньому життєвому успіху

 
4 вересня у школі відбувся День здоров'я. За доброю традицією цього дня учні школи відправились до нижньої частини центрального парку міста. Колегіанти весело проводили час у дружніх класних родинах: веселі естафети, ігри, відпочинок на свіжому повітрі з дотриманням усіх карантинних вимог.

 

Прес-центр школи №3-колегіуму