Дистанційне навчання з користю!

  Надзвичайно скучила за своїми третьокласниками за час карантину вчитель 3-Б класу школи №3-колегіуму Наталія Маценко! За їхніми допитливими розумними оченятами, щасливими посмішками, невтомним щебетом! Та на карантині зв'язок між учителем та учнями не обривається. Вони спілкуються під час скайп-зустрічей, які дозволяють не лише поспілкуватися з питань навчання, а й побачити один одного.
  Для того, щоб навчання було якомога зручнішим, до кожної теми Наталія Володимирівна записує для учнів відеоуроки. Підбирає максимум цікавого відеоматеріалу та посилання для роботи на сайтах LearningApps.org, Learning.ua, Всеосвіта, «На Урок», Matific, Нова школа, Укрляндія, долучає своїх школярів до онлайн-уроків на YouTube, до трансляції відеоуроків на 11 каналі для учнів 3-х та 4-х класів. Участь в олімпіадах «Колосок» та «Олімпіс» теж проходить дистанційно. Власноруч створює для дітей онлайн-тести та цікаві завдання. А те, наскільки третьокласники опанували нові знання, вчитель і батьки можуть побачити в електронних журналах, створених на платформах «Мій клас» та «Розумники».

 
  Незважаючи на таке активне онлайн-спілкування, всі з нетерпінням чекають закінчення карантину, адже ніякий онлайн-зв'язок не замінить тепло живого спілкування! Тож, бережіть себе і будьте здорові!

Прес-центр школи №3-колегіуму