Яскраві миті табірного відпочинку

  Закінчив свою роботу пришкільний відпочинковий табір «Сонечко» школи №3-колегіуму, але яскраві миті табірного відпочинку залишаться в пам’яті колегіантів до наступного літа.
  Так, у конкурсі «Міс та Містер табору-2019» 11 учасниць та 9 учасників представляли себе, показували свої таланти та брали участь у різноманітних конкурсах. Всі без виключення конкурсанти отримали перемогу в різних номінаціях, а Міс та Містером табору 2019 стали Поліна Голоднюк та Дмитро Гахун.

 
  Традиційно щороку під час літнього відпочинку табір «Сонечко» святкує день Нептуна. Ось і цьогоріч Долина озер гостинно прийняла всіх дітлахів на веселе свято. Нептун, русалоньки, ігри та розваги зарядили всіх чудовим настроєм та феєричними емоціями.

 
  В один із днів табірного життя учні початкової школи №3-колегіуму відвідали міський будинок культури, де стали глядачами та учасниками сучасної дитячої вистави. Ігри, конкурси та розваги з казковими героями стали найкращими розвагами для малюків.

 
  Ще один чудовий день в таборі «Сонечко» пройшов в спортивному напрямку. В країні Спортландії побували і дорослі, й старші школярі, взявши участь у веселих та захопливих змаганнях.

 
  Табірна зміна завершилась святковою лінійкою та чудовою концертною програмою, в якій діти продемонстрували свої таланти. А святкова дискотека та смаколики підбадьорили та залишили чудовий настрій всім присутнім на цілий день!

 

Прес-центр школи №3-колегіуму