Калейдоскоп табірного життя

  І знову цікаво та змістовно пройшов день відпочинку в таборі «Сонечко» школи №3-колегіуму. Так, загін 5-А класу «Адреналін» побував на екскурсії у відділку поліції, де діти познайомились з різними видами зброї та дізнались про нелегку роботу поліцейських.

 
  Загін 3-х класів «Веселка» відвідав дитячу школу мистецтв, де учні не тільки поринули в світ прекрасного під час цікавої екскурсії та концерту, а й показали свої таланти.

 
  Учні початкових та старших класів чудово провели свій час, оздоровились та позаймались на тренажерах на стадіоні «Авангард», відпочили на центральному пляжі міста, взяли участь в традиційній та вже улюбленій вправі «Теренкур».

 
  Чудовий суперполуничний майстер-клас від батьків створив полуничний настрій сьогоднішнього дня для дітей загону 2-Б класу! Сезон цієї запашної ягоди у розпалі, тож діти вирішили цим скористатися для вдосконалення своїх кулінарських навичок. Дуже серйозно, зосереджено та згуртовано трудилися вони над створенням полуничних десертів. А жарти допомогли їм працювати весело!

 
  Сьогоднішній день у мовному таборі був супер позитивним, цікавим, наповненим командною роботою і англійською мовою. Все це стало можливим завдяки гостям з Смілянського центру соціальних служб для сім'ї дітей та молоді Євгену Матвєєнку та волонтеру з Peace Corps Білалу Ямак. Навчання іноземній мові поєднувалося з кращими team building активностями, процес пізнання – з відпочинком. Учні мали змогу брати участь в іграх, змаганнях, міні-проекті. У роботі було використано різні інтерактивні методики, handmade матеріали, елементи арт-терапії.

 
  Є професії, про які ми знаємо здебільшого з фільмів, телевізійних новин, сторінок книжок. Саме до такої категорії й належить небезпечна, важка, але дуже необхідна професія пожежника. 4 червня учні 7-х класів мали можливість познайомитися з професією героя-рятувальника. Під час екскурсії до пожежної частини діти відвідати музей, повторили правила пожежної безпеки, розширили уявлення про роботу пожежників, про способи гасіння пожеж та транспорт спеціального призначення. Цікаво та змістовно провів екскурсію пожежний інспектор Олександр Козачек, батько учня 7-Б класу. Олександр Ігорович розповів, як рятувальні загони реагують на сигнал тривоги, як від їх швидкості і злагоджених дій залежить життя людей. Найбільше учням запам’яталися відвідини гаража з технікою та устаткуванням. Дякуємо співробітникам пожежної частини за захоплюючу та пізнавальну екскурсію!

Прес-центр школи №3-колегіуму