У новий навчальний рік з новими враженнями

У новий навчальний рік з новими враженнями

     Почався новий навчальний рік. Хлопчики і дівчатка 3-А класу школи №3-колегіуму не лише  знову помандрували Країною Знань, але й продовжили  подорожувати рідним краєм, знайомитися з професіями, збагачуватися позитивними емоціями.

     Цього разу нас чекала подорож у Золотоніський район на агрофірму «Маяк». Здавалося б, що цікавого можна там побачити? Та хто з вас  знає, як і де  виховуються  телятка? Чи були ви  в справжнісінькому телячому дитячому садочку? А чи бачили, як комп’ютери допомагають у вихованні і вирощуванні корів, їх догляді та доїнні? А чи куштували смачне молоко «від виробника», за смаком – неначе вершки із супермаркету?

 

 

     Територія агрофірми настільки велика, що по ній можна пересуватися на квадрациклах. А на полях, де вирощують корми для тварин, можна сховатися у численних лабіринтах! Чим і зайнялися учні 3-А класу після уроків. Море позитиву, радості від спілкування з маленькими телятками, катанні на квадрациклах, мандрівки лабіринтами, дегустації молока з добавкою отримали діти. А ще – вчилися розуміти, що і в нашій державі можна бути успішними і багатими, треба лише докласти для цього зусиль і отримані  знання.

  

Ольга Чорнобай,

класовод 3-А класу школи №3-колегіуму