День Захисників Вітчизни

День Захисників Вітчизни

 

            14 жовтня – величний і багатий на свята день. Для нас, українців, це свято християнське і національне, воно символізує зв’язок поколінь, невмирущість героїчних традицій нашого народу.

            11 жовтня до Дня захисників України та українського козацтва відбулася година слави «Захисники України» (спільно з центральною міською бібліотекою ім. О. Журливої), в якій взяли участь учні 7-Б класу школи №3-колегіуму. Колегіанти згадали подвиг наших воїнів, які  захищали і  захищають українські  землі від ворога, борючись за свободу та незалежність. Загиблих героїв діти вшанували хвилиною мовчання. Вони завжди залишаться в памяті молодого покоління.

 

  12 жовтня в фойє школи №3-колегіуму панувала неймовірна атмосфера: колегіанти, вчителі та батьки прийшли у вишиванках, у коридорі закладу був організований ярмарок, на якому продавали традиційні українські страви: млинчики та оладки, вареники, пиріжки з різноманітними начинками, узвар, кисіль. На шкільному подвір’ї та у міському парку пройшов квест для учнів 6-9-х класів, присвячений цьому чудовому святу. 

      

  Хочемо подякувати всім, хто завітав на благодійний ярмарок, і не просто придбав зігріті теплом і любов’ю дитячих рук чудові смаколики, а й долучився до доброї справи!

 

 

Прес-центр школи №3-колегіуму