Олімпійський тиждень

Олімпійський тиждень

 

З 3 по 7 вересня в школі №3-колегіумі пройшов Олімпійський тиждень. Він проходив під гаслом «Здорова дитина – здорова нація!». Тиждень розпочався для учнів з інформаційного досьє, яке підготували представники учнівського парламенту. В інсценізованій формі Зевс - Максим Сторчак, та чемпіони Європи – Єлизавета Бакай і Владислав Силка, ознайомили всіх учнів школи з історією стародавніх та сучасних Олімпійських ігор.                                                                     

 

Під час проведення тижня дуже активними були учні початкових класів: подорожі по спортивних зупинках під час квесту, малюнок на асфальті «Тато, мама, я – спортивна сім’я», змагання «Веселі старти» продемонстрували силу і спритність молодших школярів.                                                                                                                    

 

Креативно підійшли до проведення тижня і учні середньої та старшої школи. Вчителі фізкультури Олена Єгорова та Сергій Маслюк продумали цікаві спортивні змагання відповідно до вікових категорій: «Коник-стрибунець» (7 класи), «Веселі естафети» (5 класи), «Футбольні естафети»    (6 класи), «День бігуна» (8 класи), змагання учнів з волейболу, баскетболу серед учнів 9-11 класів.                                                               

Підведенням підсумків стало проведення фотосесії. Всі бажаючі мали можливість сфотографуватися з чемпіонами Європи у фотозоні «Тримаємо Олімпійський прапор».

 

Світлана Гаращенко,

 

заступник директора з виховної роботи